LATEST Q/A

Hur ser den perfekta helgen ut för dig?
Men oj, vad svårt…. det är så olika. Antingen så spenderar jag helgen på en strand i ett varmt land eller med shopping i en storstad som t.ex. Barcelona, London eller New York. Eller så spenderar jag helgen hemma i Malmö tillsammans med vänner och familj. Fredagsmiddag hemma i min lägenhet och filmmys i soffan, shopping och en god lunch på lördagen och utgång med ett gäng vänner på kvällen och vår traditionella fikastund hos mormor och middag hos mamma och pappa på söndagen.

Hur skulle du vilja att ditt nästa boende ser ut?
Haha det är så kul hur bra ni känner mig ibland, för även om jag flyttade in för snart ett år sedan och älskar min lägenhet så har planer på hur jag skulle vilja inreda i nästa boende. Jag drömmer fortfarande om en gammal sekelskiftsvåning med högt i tak, öppen spis, stuckaturer och gammalt fint trägolv. Och där skulle jag mer än gärna vilja ha en walk-in-closet och inreda med glas-väggar med svarta listor, såna här nedanför ni vet. I framtiden drömmer jag om ett hus, och jag kan ju lugnt säga att Johanna Lundqvist och hennes familj’s hus är flawless.

Photos borrowed from Pinterest

Har du planerat att köra på en julkalender även i år?
Det har jag! Planeringen är i full gång och det är så roligt! Hoppas ni ser framemot att få öppna luckorna tillsammans med mig!

Vad är dina bästa stiltips inför hösten och vintern?
Hm… jag skulle väl egentligen rekommendera er alla att köpa en varm jacka som är snygg och stilren och som ni trivs i. Jag köpte t.ex. en svart kappa som fungerar till allt och som jag känner mig väldigt snygg och fin i, och på så sätt så går det inte att gå fel med sina outfits även om det är hundra minusgrader ute. Något andra tips är att köra på lager på lager, fokusera på detaljerna (en läcker halsduk, ett statement-skärp eller en hatt) och leka med olika material (skinn, mocka och stickat t.ex.).

Vilken kamera använder du, och vilka objektiv har du?
Denna frågan får jag jämt och ständigt, vilket är så himla kul! Jag har en Canon EOS 70d som jag använder till alla mina bilder, förutom ”min helg i bilder”-inläggen då det oftast är bilder som är tagna med mobilen. Till min systemkamera så har jag tre olika objektiv: Canon EF 50mm f/1.8 STM, Canon EF 40mm f/2.8 STM och Sigma 17-50mm/2.8 EX DC OS HSM. Det sistnämnda använder jag allra mest!

Categorized in: Q/A

15 thoughts on “LATEST Q/A

  1. Min pappa har den där kameran och jag snor den alltid av honom haha, så himla bra är den! På tiden att jag skaffar en ordentlig kamera själv :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *