HELGENS PLANER

Contains adlinks from Adviral


1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE / 5 HERE / 6 HERE / 7 HERE / 8 HERE / 9 HERE / 10 HERE / 11 HERE

Tänkte bara kika in och önska er en fin torsdag! Har ni några roliga planer för dagen? Jag ska jobba, och därefter ska jag bara ta det lugnt hemma i soffan. Jag har massor med roliga planer inför helgen så det ska bli så skönt med en lugn kväll haha. Tänkte gå igenom helgen då ni brukar tycka om att läsa om min ”vardag”. Hoppas ni gillar det! Ta hand om er! Puss

_________________________________________________

Fredag:
Jobb 7.30-15.30. Efteråt drar jag direkt hem till mamma och pappa för att hämta pappas bil, och på kvällen ska jag gå på cabaret och äta middag på stan med min svägerska. En girls night out med andra ord! Det ska bli hur mysigt som helst!

Lördag:
Jag ska till ULLARED! Vi är ett gäng på 5 tjejer som drar upp tillsammans och det ska bli så himla kul! Jag firar min första jul i min lägenhet i år så jag ska köpa en massa pynt och fin inredning haha. På kvällen ska jag hem till Ellen för att fira hennes födelsedag i förskott!

Söndag:
Pappa kommer hem från USA så jag ska vara snäll och skjutsa honom hem från flyget redan vid 07 på morgonen haha. Vad gör man inte för sin pappa? Dagen tänkte jag spendera med Ellen och på kvällen ska vi fira fars dag i efterskott med pappa då han var i USA förra söndag!

17 thoughts on “HELGENS PLANER

  1. Låter som en bra helg du kommer att ha! Själv är jag sjukskriven idag från jobbet vilket innebär vila & sedan ska jag åter åka hem till mig och vara med min mest älskade Niclas. På lördagen blir det väl fortsatt vila pga ryggen och på söndag åker Niclas åter till Norrköping medan jag ska till mina föräldrar. Hoppas på att hinna göra något roligt under helgen trotts mitt ryggont :)

    Sv; tackar :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *