MIN HELG I BILDER

Jag fortsätter med ett vinnande koncept och köra ”min helg i bilder”-inlägg på måndagar. Ni verkar tycka om att se mer vardagsbilder i bloggen vilket är så himla kul, men jag måste bara bli bättre på att inte glömma bort det haha. Hoppas ni har haft en bra helg! Puss

I lördags vaknade jag upp hyfsat pigg av att solens strålar lyste igenom persiennerna. Hur underbart är inte det?

I torsdagskväll fick jag hem denna fina buketten från Interflora. Buketterna kommer alltid i så himla bra skick, men dom är alltid finast efter 2-3 dagar då blommorna slagit ut litegrann. Denna bilden tog jag i lördags och åh, jag gillar verkligen nejlikorna. Dom är så fina!

Såhär fint väder bjöds det på i Malmö i lördags! Så himla underbart och härligt när solen kikar fram!

Jag mötte upp Cassandra i lördagseftermiddag och vi gick iväg och fixade våra naglar (och såklart glömde jag ta bild på resultatet haha). Medan Cassandra satt och gjorde sina så sprang jag iväg och köpte höstens första chai latte…. nu när det börjar bli kallt utomhus så övergår jag från deras is-chai till chai latte haha. Är jag den enda som gör så?

På kvällen hade vi bokat bord på Mello Yello, där vi satt och åt en god middag tillsammans och snackade om allt mellan himmel och jord. Vi delade på vitlöksbröd till förrätt och jag åt deras majskyckling med potatispuré till varmrätt. Och så drack vi mojitos! När vi kom hem så bäddade vi ner oss i soffan, spelade lite kort och tittade därefter på Män som hatar kvinnor innan vi somnade!

Här ser ni förresten dom stjärn-skålarna som jag köpte när jag var i Danmark! Visst är dom fina?

Igår var det fars dag och eftersom min egen kära pappa är i USA, så kunde jag inte fira honom. Det får vänta till nästa söndag! Jag följde med mamma till morfar (<3) och gjorde fint hos honom innan vi åkte hem till mormor för våra traditionella söndagsfika. Mys mys!

Lagade mig en riktig söndagsmiddag med kotlett, rösti-potatis, broccoli och tomater. Tog sedan en dusch och bäddade därefter ner mig i soffan med tända ljus och Flickan som lekte med elden. Och drack min nya favorit-dryck – Schweppes mojito! Den måste ni prova!

27 thoughts on “MIN HELG I BILDER

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *