WEEK 45

Hur skulle du kort sammanfatta veckan?
Haha den har varit kass. Jag har legat nerbäddad med feber och influensa från måndag till fredag, så min vecka kunde bara bli bättre. Någonting positivt är att jag fick träffa Cassandra igår och min mamma och mormor innan idag. Dom får mig alltid på bra humör <3

Har veckan varit bra eller dålig?
Den har varit kass. Det är absolut inte kul att vara sjuk…. 1 av 5 toasters.

Veckans tråkigaste?
Att jag åkte på influensa och inte rörde mig ur sängen på fyra dagar :)

Veckans favoritplats?
På Mello Yello’s resturang igår tillsammans med Cassandra! Det var så himla mysigt och välbehövt att för första gången på hela veckan få sminka mig och göra mig lite fin för att gå ut och äta middag tillsammans med henne. Den tjejen är ju dessutom så himla underbar och härlig!

Veckans bästa köp?
Jag har faktiskt inte köpt någonting, förutom en förtidig julklapp till min svägerska men det kan jag ju inte berätta!

Vad ser du fram emot till nästa vecka?
Att få JOBBA! Jag har verkligen saknat jobbet efter att varit sjuk både förra veckan och denna veckan haha. Utöver det så har jag en middag inplanerad på onsdag, en tjejkväll med min svägerska på fredag och på lördag ska jag till Ullared tillsammans med några tjejer! Och på söndag ska vi fira fars dag i efterskott, då min kära pappa är i USA idag <3

24 thoughts on “WEEK 45

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *