5 THINGS

Längtar verkligen tillbaka till mitt Grekland, sol och värme! Önskar att jag befann här istället för i kalla Sverige.

I samarbete med Coolstuff / Rise cooker for microwave from Lékué, HERE

Jag kan inte riktigt förstå hur jag har klarat mig utan denna tidigare då jag verkligen inte kan koka ris haha. Jag häller bara i 2 msk ris och 5 dl vatten i skålen, sätter på locket och kör på högsta värmen i micron i 14 minuter och har därefter perfekt kokt ris för middagen! Nu kan jag koka ris utan problem, och utan att behöva ringa pappa och fråga om hjälp haha.

Dreamy palette from Nabla, HERE

Denna paletten har blivit min nya favorit. Skuggorna är så himla fina och pigmenterade! Vill ni ha en recension?

Nu i veckan när jag legat hemma med influensan så har jag kollat igenom alla Harry Potter-filmer på nytt. Dom är ju bara FÖR bra! Den sista filmen är nog min favorit, och jag gråter alltid så mycket när Harry får se Snape’s minnen. Åh det är så himla himla fint <3

En liten sneakpeak på en outfit som jag bar i Danmark. Älskar min nya knallröda halsduk! Den livar upp vilken outfit som helst!

23 thoughts on “5 THINGS

  1. Du är inte ensam om att längta tillbaka till Grekland kan jag säga…saknar det otroligt mycket nu när det är mörk och kallt hemma! Så fin halsduk!☺ Kram

  2. Men guu vad smart med riskokaren!! Är sämst på att koka ris (går helt och hållet på känsla och struntar helt i instruktionerna, haha), så det hade då varit perfekt för mig ;) Kram <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *