LET’S HAVE PIZZA

I samarbete med Coolstuff

Pizza carpet for oven from Lékué, HERE

Vem här tycker om pizza? Räck upp en hand! Även om jag älskar att handla hem pizza, så tycker jag även att det är jättekul att laga hemmagjord pizza. Man får toppa den med precis vad man vill, och bjuder man över sina vänner så kan man göra en mysig kväll av det!

För någon vecka sedan så fick jag denna pizzamattan från Lékué genom Coolstuff, som jag nu kör ett samarbete tillsammans med. Meningen med mattan är att den ska ge en liknande effekt som en pizzasten, vilket jag verkligen tycker att den gör. Lufthålen i mattan gör så att bottnen blir luftigare, tjockare och sprödare! Så himla gott och hur grym som helst! Puss

23 thoughts on “LET’S HAVE PIZZA

  1. Det ser galet gott ut! Även om jag egentligen föredrar en hederlig svensk köpes-pizza med bea haha, mums!!

    Och OH YES, det vore ju så kul om vi kunde hinna ses när jag är i Köpenhamn!! <33

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *