A BLUE FLUFFY FAVORITE

Faux fur and ripped jeans from Zara / Knitted top from Vero Moda / Chain bag from Scorett / Ankle boots from Din Sko

SOM jag älskar min nya pälsjacka! När jag såg den inne på Zara för någon vecka sedan så kunde jag inte motstå den, även fast jag redan äger tillräckligt många jackor och inte behöver en till haha. Använder nästan bara svarta jackor sedan tidigare, så det är kul med en färgklick i min jack-samling. Vill dessutom aldrig ta av mig den (inte ens när jag ska sova) så mjuk och skön den är haha.

Hur mår ni annars idag? Jag hade planerat att äta middag på Fridays med ett gäng härliga tjejer ikväll, men eftersom jag fortfarande ligger nerbäddad med influensan så fick jag ställa in. Så himla typiskt! Hoppas att jag är frisk till helgen då vi ska ses igen! Puss

24 thoughts on “A BLUE FLUFFY FAVORITE

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *