MIN HELG I BILDER

Ni verkade uppskatta mitt förra ”min helg i bilder”-inlägg, så här kommer några bilder som jag knäppte i Danmark. Puss

Vi har haft tur med vädret, vilket har varit så skönt! Solen har kikat fram och det har varit sånt där perfekt höst-väder!

Det finns en butik en bit i närheten av mina släktingar som heter Bo Grønt, som jag älskar. Där fick jag shoppat lite! Jag köpte skålar som är vita och formade som stjärnor. Två små och en stor, som jag tänkte att jag ska använda till servering men även till jul-dekoration!

Detta blev vi bjudna på till förrätt i lördags. Hemma-rökt färsk lax…. det vattnas bara i munnen. Mums!

Älskar att strosa runt på stan i Rudkøpinge och Svendborg. Det är så mysigt därinne med alla små färgglada hus!

Faux fur jacket from Zara / Top from Vero Moda / Chain bag from Scorett / Watch from Marc by Marc Jacobs

En detalj-bild som jag knäppte i bilen i fredags, påväg till Svendborg för lite shopping. Total-älskar min nya pälsjacka!

Fina mysiga Henry <3 Älskar sättet han lägger bakbenen på när han lägger sig på golvet för att vila haha.

Danska klejner är ett måste när vi är i Danmark under hösten! Jag och mamma älskar dessa, och köper alltid på oss en hel del och äter under dom få dagarna som vi är där haha. Jag köpte ett paket med 10 stycken igår att ha och äta under bilfärden hem….

Så himla mysiga solnedgångar har vi fått njuta av nästan varje helg! Det är en sak som jag saknar med att inte bo hemma längre. När jag bodde hos mamma och pappa så hade jag såna här fina solnedgångar utanför mitt sovrumsfönster varje dag. Nu bor jag på första våningen med ett höghus framför min lägenhet, så jag får inte njuta av några solnedgångar härifrån haha.

En liten snapshot som jag tog hos mina släktingar i deras kök innan jag och mormor körde hem igår. Dom bor på en stor gård på Langeland, och det är bara så himla fint och fridfullt hemma hos dom. Älskar verkligen att komma dit och spendera tid där!

27 thoughts on “MIN HELG I BILDER

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *