WEEK 44

Hur skulle du kort sammanfatta veckan?
Väldigt bra, skulle jag säga! Lite tråkigt att jag åkte på förkylning och feber i början av veckan, men den slutade bra med en vistelse till Danmark tillsammans min släkt. Det är alltid lika mysigt och trevligt att få komma hit under denna helgen! Vi har fått skratta, snacka skit, dricka öl, äta god mat, shoppa och bara njutit av varandras sällskap. Precis som det ska vara!

Har veckan varit bra eller dålig?
Väldigt bra! Hade jag inte åkt på influensan så hade jag gett den fullpott.

Veckans tråkigaste?
Att jag åkte på feber och förkylning, och låg instängd i tre dagar :)

Veckans favoritplats?
I Humble på Langeland i Danmark! Älskar att spendera tid här och få umgås med mina danska släktingar!

Veckans bästa köp?
Jag har fått shoppat lite i Danmark faktiskt…. bl.a. en stor Kähler-vas, lite kläder och lite smink!

Vad ser du fram emot till nästa vecka?
Jag hoppas verkligen att min telefon kommer haha. Jag loggar in på Halebop flera gånger om dagen för att se om det står något leveransdatum, men det gör det inte…. det är många som ska ha ny mobil tydligen! Bortsett från det så har jag planerat in en (förhoppningsvis två) dejt med Cassandra och en myskväll med ett gäng tjejer på fredag!

23 thoughts on “WEEK 44

  1. Men åååh så nice med Danmark.. Jag försöker själv planera in en tripp till Köpenhamn (för att hälsa på Anna) i början på nästa år, iiih <33

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *