DENMARK

Denim jacket from Pull & bear / Jeans from Zara / Ankle boots from Din sko / Top from Mango

Jag kom nästan precis fram till mina släktingar i Danmark tillsammans med min mormor och min kusin. Vi har en tradition att vi alltid åker över dit under den första helgen i november, i samband med att Tuborg släpper sin julöl haha, och det är faktiskt en av mina favorit-stunder på hela året! Älskar att vara här! Senare idag och imorgon kommer resten av släkten, så vi blir ett stort gäng här vilket ska bli så himla kul!

Jag har packat med mig både datorn och kameran (såklart!) och jag ska göra mitt bästa för att blogga på som vanligt därifrån. Jag kommer självklart att prioritera att spendera tid med mina släktingar, men brukar lyckas lösa det med tiden haha. Ta hand om er! Puss

19 thoughts on “DENMARK

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *