DINNER WITH GOLD LINING

I samarbete med Greatdays

Photos from my dinner at restaurant Årstiderna i Malmö

För någon vecka sedan var det dags att utnyttja min andra upplevelse i samarbete med Greatdays, och denna gången valde jag att prova deras ”Middag med guldkant för två” (läs mer om den här). Jag bjöd med mig min svägerska även denna gången och vi hamnade på restaurang Årstiderna i Malmö där vi blev bjudna på en helt fantastisk middag i en källar-liknande miljö. Hur mysigt som helst!

På Greatdays finns det massor av olika upplevelser att välja mellan, t.ex. att flyga luftballong, gå på spa, whiskey- eller öl-provning, övernattning på hotell och köra en fin sportbil. Mina personliga favoriter är självklart dom som innefattar mat och övernattningar på hotell haha.

Our starter and main course

Man fick välja antingen förrätt och varmrätt eller varmrätt och efterrätt, och både jag och min svägerska valde att prova deras hälleflundra till förrätt och reninnanlår till varmrätt. Det var hur gott som helst! Till middagen fick man ett glas cava (som vi beställde in extra av, då det var så otroligt gott haha) och som pricken över i:et, så fick vi prova friterad kantarell-risotto som en aptitretare innan förrätten. Mums!

Om ni är skulle vilja prova en upplevelse, eller ge bort en till en kompis, så får ni 10% rabatt på hela sortimentet om ni anger GREATMALIN i kassan hos Greatdays. Koden är giltig t.o.m 30/11, så passa på att köpa något till er själva eller till någon ni tycker om! Puss

30 thoughts on “DINNER WITH GOLD LINING

  1. Men gud vilken mysig restaurang!! Måste verkligen hit nästa gång jag är i Malmö, ska tipsa pappa om det också! Såg galet mysigt och gott ut <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *