SHEEPSKIN

I samarbete med Kilands Mattor

Sheepskin from Kilands Mattor, HERE / Silver side table from Åhlens / Armchair from Furniturebox / Black interior ladder from Bauhaus

Nu har jag äntligen fått hem mitt fårskinn! Det kommer från Kilands mattor, som jag just nu gör ett litet samarbete tillsammans med. Dom har massvis med fina mattor med bra kvalitet och till jättebra priser, och jag valde att klicka hem deras Shansi fårskinn i en jättefin ljusgrå nyans för att det skulle passa in i mitt vardagsrum lite bättre.

Jag valde att lägga det på golvet som en liten matta vid min fåtölj i min myshörna, och jag tycker faktiskt att det blev hur bra som helst! Som pricken över i:et, som man brukar säga haha. Det är inte bara fint att titta på, utan även otroligt mjukt och lent för fötterna att vila sig på när man sitter i stolen. Nu är det bara en glödlampa som fattas, men jag har inte lyckats hitta någon passande än….

Om ni själva skulle vara ute efter en matta eller ett fårskinn så rekommenderar jag er att kika in Kilands mattor. Jag brukar annars vara ganska kräsen när det kommer till just mattor, men dom har jättemånga olika varianter som faller mig i smaken! Tips tips!

Hur mår ni annars idag? Jag har åkt på både feber och förkylning så jag är tyvärr hemma från jobbet. Hoppas att jag blir frisk snart! Puss

28 thoughts on “SHEEPSKIN

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *