MIN HELG I BILDER

Om det är något som jag vet att ni tycker om att se så är det vardagsbilder! Jag måste verkligen bli bättre på detta haha, för jag tycker det är lika roligt att se som ni gör! Här nedanför kommer iallafall lite bilder från min helg som gick :) Hoppas ni gillar det! Puss

I fredags fyllde min mamma år (grattis igen<3), så jag mötte upp familjen nere i stan direkt efter jobbet. Hon överraskade oss med biljetter till Matnatten, vilket blev en stor succé! Det går helt enkelt ut på att man besöker 10 olika restauranger och får smaka på olika smårätter. Jag gick något liknande i Lund med min bror och hans sambo i somras, men detta var lite finare och ”lyxigare” restauranger.

Två av mina favoriter! Till vänster är det en friterad risotto-boll med vitlöksaioli och till höger ser ni kladdkaka, tonfisk och grillad grissida! Utöver detta så bjöds det på bl.a. sötpotatissoppa, mudcake, grillad röding, ank-paté och rökt lax. Allt som vi fick prova var otroligt gott!

Två av ställena låg inne i Malmö’s saluhall och åh, vad mysigt det är därinne! Måste dit igen – snarast!

I lördags knäppte jag bara dessa två bilderna haha. Jag hängde på stan med en kollega på dagen och på kvällen åkte jag hem till mamma och pappa för att fira mammas födelsedag med släkten. Det bjöds på lax-tacos, som ni vet att jag älskar haha, och en jättetrevlig kväll!

Påväg hem från mamma och pappa så hämtade jag upp Emely. Vi såg Everything everything och åt popcorn innan vi somnade!

Vi vaknade utvilade redan vid nio (vintertid haha) och jag gjorde detta ovan till frukost till oss! Jag fick hem ett bud från Planti i veckan så vi provade deras Creamy vanilla-soygurt och så stekte jag äpple i kanel och socker. Det smakade precis som äppelkaka!

Jeans from Ginatricot / T-shirt from Wish

Därefter gjorde jag mig i ordning och hoppade i kläderna, och vi bestämde oss för att spendera dagen åt shopping! Aldrig fel ;)

Jag och Emely körde först till Dollarstore där vi shoppade lite nödvändigheter (blev dock lite besviken på deras inredningsavdelning…) och därefter styrde vi bilen till Emporia för ännu mer shopping. Här ser ni dessutom en liten sneakpeak på min nya jacka som jag köpte!

Jag hittade massor med fina grejer inne på H&M! Har blivit såld på både latex och rött på sistone. Hade denna tröjan varit lite mer bekväm i materialet så hade den följt med mig hem direkt! Älskar färgen! Den svarta kjolen uppe till höger fick följa med mig hem.

Avslutade min helg på bästa möjliga sätt – genom att bjuda min pappa på middag <3

28 thoughts on “MIN HELG I BILDER

  1. Vilken härlig helg. Det där med smårätter från 10 restauranger lät ju jätteskoj. Tror inte något sånt finns här i Uppsala tyvärr..
    Att ägna sig åt shopping är aldrig fel :) Kram

  2. Åh, min mamma fyllde också år i fredag #bananas!!

    Sen så är jag också heeeelt inne på lack.. Köpte en kjol från Elsa Hosks kollektion och ett par lacktights förra veckan, GR så snyggt!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *