WEEK 43

Hur skulle du kort sammanfatta veckan?
Jag skulle sammanfatta den med ett ord: migrän och skratt. Har kommit in i en period igen där jag har väldigt mycket huvudvärk, så jag har försökt lägga om kosten och bli socker-fri igen. Det brukar hjälpa litegrann. Har även umgåtts en del med min familj vilket alltid är trevligt <3

Har veckan varit bra eller dålig?
Bra, trots allt! 3,5 av 5 toasters skulle jag säga.

Veckans tråkigaste?
Att jag har åkt på migrän i tre dagar, åååååterigen.

Veckans favoritplats?
Ute i det kalla vädret, på stan. Även om det har regnat i Malmö hela veckan så tycker jag att det börjar bli så himla mysigt nu när mörkret kommer och gatubelysningen tänds tidigt. Det gäller egentligen bara att klä sig varmt (halsdukar <3) och inte glömma paraplyet hemma haha.

Veckans bästa köp?
En ny mobil! Haha planen var att inte köpa en ny då min nuvarande fungerar felfritt, men jag köper till en himla massa surf på mitt nuvarande abonnemang så jag bytte till ett bättre för samma pris och slog till på en iPhone 8 plus i samma veva. Jag längtar tills den kommer!

Vad ser du fram emot till nästa vecka?
Jag ska åka över till Danmark och hälsa på mina släktingar över helgen. Vi har en tradition att vi alltid åker dit första helgen i november, i samband med att julebryggen släpps på fredag. Älskar verkligen att spendera tid hos dom och troligtvis kommer helgen bestå massor av skratt, god mat och shopping som alltid annars! Förhoppningsvis så åker jag dit redan på torsdag-morgon <3

27 thoughts on “WEEK 43

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *