SATURDAY

I samarbete med JFR

Makeup by products from Nabla and NYX

Kommer ni ihåg produkterna från Nabla och NYX som jag fick hem från JFR? I förra veckan gjorde jag denna sminkningen med hjälp av några av produkterna. Jag använder väldigt sällan ögonskuggor så jag känner mig lite obekväm i det, men samtidigt så tycker jag om det! Jag är den typen som kan börja sminka mig en vardagskväll utan planer eftersom jag är uttråkad haha.

Produkter som jag har använt:
Primer – Master prime pore minimizing primer from Maybelline + Skinperfect primer from Dermalogica
Foundation – Stay matte but not flat from NYX (in shade Sienna), HERE
Concealer – Master conceal concealer from Maybelline (in shade Medium)
Puder – Lock-it setting powder from Kat Von D
Contour/bronzer – Highlight & contour pro palette from NYX
Blush – Cabana boy from theBalm
Highlighter – Illuminator powder from NYX (in shade Narcissist), HERE
Ögonbryn – Brow devine from Nabla (in shade Venus) + Clear brow gel from Anastasia
Eyeshadow primer – HD High definition eye shadow base from NYX
Eyeshadows – Paprika, HERE + Petra, sold out + Millenium, sold out + Frozen, HERE
Mascara – Doll eye mascara from NYX, HERE
Läppar – Lingerie liquid lipstick from NYX (in shade Bustier), HERE

Om ni själva skulle bli sugna på något nytt smink (vilket jag själv alltid är haha) så rekommenderar jag er att kika in på JFR. På deras hemsida hittar ni bl.a. Anastasia, NYX, E.L.F., Milani och Nabla. Och om ni anger MK20 i kassan så får ni 20% på allt (gäller ej rea)! Puss

18 thoughts on “SATURDAY

  1. Roligt att sminka sig. Själv köpte jag produkter igår som jag inte har den blekaste aning om vad det egentligen är – men nöjd är jag haha! :D

    Sv; ja, det är det förstås men rätt mysigt ändå på sitt sätt :D

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *