REVIEW/ABSOLUT TORR

I samarbete med Absolut torr

Absolut torr, HERE / Absolut torr wipes, HERE

Idag tänker jag prata armhålor och svett med er! Jag är dessvärre en av dom på jorden som svettas i armhålorna, vilket bidrar till att jag drar mig från att använda många olika klädesplagg då det oftast syns igenom. Detta har jag tyckt varit otroligt jobbigt under mina år som både tonåring och vuxen, och har alltid trott att det är något som jag helt enkelt får leva med.

Men så är inte fallet! Det finns något som heter Absolut torr som motarbetar just detta. Har ni hört talas om deras produkter förut? Det har jag, men jag har inte förstått vad det ska användas till förrän nu haha. Och det fungerar verkligen hur bra som helst!

Absolut torr wipes, HERE

Först ut tänkte jag prata om deras wipes, vilket är min favorit-produkt. Du får 10 stycken wipes i en förpackning för 99 kr och använder en wipes i veckan (eller mer om du känner att du behöver det), så en förpackning varar ändå i ca. 2 månader. Du applicerar Absolut torr på huden någon timme innan du lägger dig på kvällen och låter det torka in. Detta ska sedan hålla i en vecka, och därefter upprepar du proceduren!

Såhär skriver företaget om produkten:
”Absolut torr är en effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt i upp till 7 dagar. Absolut torr är effektiv mot alla typer av svettningar, t.ex. armsvett, handsvett och fotsvett. Absolut torr wipes är som en våtservett. Samma innehåll och effekt som den vanliga ”dutt-flaskan” men i nytt smart format. Absolut torr wipes förenklar behandling av t.ex. händer och fötter, och är dessutom perfekt för väskan och på resan.”

Absolut torr, HERE

Den andra produkten är deras s.k. ”dutt-flaska”, som ger precis samma effekt och resultat som Absolut torr wipes. Flaskan innehåller 35 ml och kostar 75 kr, och den varar väldigt länge då du inte applicerar så mycket produkt åt gången. Du duttar på Absolut torr på huden någon timme innan du lägger dig på kvällen och låter det torka in. Detta ska sedan hålla i en vecka, och därefter upprepar du proceduren!

Såhär skriver företaget om produkten:
”Absolut torr är en effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt i upp till 7 dagar. Absolut torr är effektiv mot alla typer av svettningar, t.ex. armsvett, handsvett och fotsvett. Absolut torr ”duttas” på huden med en dab-o-matic applikation  Absolut torr har funnits på apotek sedan 1980-talet.”

+
Det fungerar verkligen
Tar bort lukt och svett redan dagen efter
Håller ungefär en vecka, ibland mer än så
Enkelt att ta med sig i väskan


Svider otroligt om man inte är helt torr
Man kan börja svettas på andra ställen istället (detta upplever däremot inte jag)

Båda produkterna säljs bl.a. hos Apoteket och Apotea och kostar 99 kr resp. 75 kr.

21 thoughts on “REVIEW/ABSOLUT TORR

  1. men sjukt bra tips ju! detta måste jag prova då jag har samma problem som dig och undviker också vissa färger på kläder bara för det :( kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *