GREY + BLACK + DENIM

Knitted top and coat from H&M / Ankle boots from Din sko / Jeans from Ginatricot / Watch from Marc by Marc Jacobs

Här ser ni min nya kappa och mina nya skor, som jag valde att inviga i lördags! Man ser inte riktigt men bootsen är lite spetsiga i tån, vilket jag verkligen verkligen älskar. Och jag är nästan stolt över mig själv som har börjat använda blåa jeans mer och mer haha. Annars ser man mig nästan alltid i svarta jeans. Dessa har blivit ett par favoriter!

Hur mår ni idag? Tänkte bara kika in och önska er en fin onsdag! Ta hand om varandra! Puss

_________________________________________________

Min tävling i samarbete med Caseapp är nu avslutad och vinnarna för denna gången är Natalie och Julia! Stort grattis tjejer! Jag har mailat er! För er andra som inte vann så får ni 20% rabatt på hela sortimentet med koden MALINP20! Happy shopping! Puss

26 thoughts on “GREY + BLACK + DENIM

  1. Så fint, tröjan ser så mysig ut! Jag har endast bara svarta byxor. Tror int ekar äger ett par blåa jeans, haha. Men det är ju sjukt snyggt.

    Svar:
    Vad roligt att höra, är jättenöjd än så länge <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *