UNIKA DESIGNADE SMYCKEN

I samarbete med Truly me

Some of my favorite jewelry from Truly Me

Titta vilka vackra smycken! Jag har börjat använda smycken mer och mer på sista tiden, framför allt örhängen. Det är min nya obsession haha. Kan sitta i timmar på Wish och beställa hem en massa! Det är detaljerna som gör det och smycken kan verkligen lyfta en outfit!

Dessa smycken är det Heléne Wetterskog som designar under sitt eget varumärke, Truly Me. Det är skapat just för att man ska få uttrycka sin egen stil, sitt truly me helt enkelt. Mina favoriter är helt klart, och inte helt otippat, örhängena ovanför där det står truly me. Väldigt enkla och stilrena, vilket är precis i min smak! Hoppas ni hittar några favoriter själva och att ni mår bra! Puss

2 thoughts on “UNIKA DESIGNADE SMYCKEN

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *