ST(R)ANDARD

Beach bag from Lagerhaus / Sandals from FILA / Denim shorts from Bershka / Top from Mango / Sunglasses from Rayban

Det känns lite konstigt att publicera sommar-bilder när det nästan är minus-grader ute, men ni bad om det så här har ni haha. Detta var min st(r)andard-outfit under dagarna när vi hängde på beachen på Kreta! Jag längtar verkligen tillbaka till sol och värme, och måste försöka få med någon till ett varmt land i början på december. Har ni någon sol-semester inplanerad under hösten eller vintern?

Idag är det fredag och det ska bli så himla skönt med lite helg och ledighet! Denna veckan har känts som en evighet haha. Har ni några roliga planer inför helgen? Ikväll ska jag på dejt och imorgon kommer några tjejer över på lite drinkar och mys! Det kommer bli en bra helg! Puss

25 thoughts on “ST(R)ANDARD

  1. Härligt med sommarbilder, gud vad man längtar efter solen och värmen. Låter som du har en bra helg framför dig, hoppas dejten gick bra ikväll :) KRAM!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *