REVIEW/NYX FROM JFR

I samarbete med JFR

Some new makeup products from NYX and JFR

NYX är ett av mina absoluta favorit-märken när det kommer till smink. Deras produkter håller hög kvalité och är samtidigt väldigt prisvärda. Dessa fem produkter fick jag hemskickade från JFR i vårt samarbete, och idag tänkte jag recensera produkt för produkt! Hoppas ni gillar det!

Om ni själva skulle bli sugna på något nytt smink (vilket jag själv alltid är haha) så rekommenderar jag er att kika in på JFR. På deras hemsida hittar ni bl.a. Anastasia, NYX, E.L.F., Milani och Nabla. Och om ni anger MK20 i kassan så får ni 20% på allt (gäller ej rea)!

HD Studio concealer, in shade ”Deep golden”, HERE

NYX’s HD Studio concealer är sedan tidigare en av mina favoriter när det kommer till just concealers. Har ni provat dom? Jag bad JFR skicka mig en mörkare nyans och denna är grym att använda som cream contour! Så kul när man kan experimentera litegrann!

+
Enkel att blanda ut
Håller länge
Ger ett naturligt resultat….
….både som concealer och som cream contour
Väldigt prisvärd

Doll eye waterproof mascara, HERE

En ny favorit-mascara i smink-väskan, helt klart! Enda negativa är att just denna är vattenfast – det är jag tyvärr inget större fan av!

+
Separerar fransarna fint
Väldigt prisvärd
Ger ett naturligt resultat


Är inget stort fan av vattenfasta mascaror

Illuminator highlighter, in shade ”Narcissistic”, HERE

Har alltid hört väldigt gott om NYX’s highlighters och denna gjorde mig inte ett dugg besviken. Denna heter Narcissistic och är lite ljusrosa i nyansen, vilket jag verkligen gillar! Tyvärr är den för ljus för mig nu när jag är solbränd, eller när jag använder brun utan sol haha.

+
Ger ett naturligt resultat
Skimrar jättefint
Väldigt enkel att arbeta med
Pigmenterad


För ljus för mig när jag är solbränd/bus:ad

Stay matte but not flat foundation, in shade ”Sienna”, HERE

En annan produkt som jag hade väldigt höga förväntningar på var deras Stay matte but not flat foundation. Jag har en tendens att bli oljig i hyn efter bara någon timme och av denna förblir jag matt nästan hela dagen! Hur grym som helst, OCH otroligt prisvärd!

+
Lämnar en matt finish
Enkel att arbeta med
Håller länge
Ger ett naturligt resultat


Ger inte den täckningen som jag önskar

Lip lingere, in shade ”Bustier”, HERE

NYX’s läpp-produkter har sedan flera år tillbaka varit mina absoluta favoriter. Dom är prisvärda, har väldigt fina nyanser och håller länge på läpparna. Denna gången valde jag deras Lip lingerie i nyansen Bustier och åh, den är så fin! Lite kallare i färgen vilket jag gillar!

+
Pigmenterad
Håller väldigt länge på läpparna
Torkar snabbt….
….och ger en matt finish


Svår att tvätta bort (haha)

_________________________________________________

Återigen – skulle ni själva bli sugna på något nytt smink så kolla in JFR! Och ange MK20 i kassan för 20% (gäller ej rea). Puss

22 thoughts on “REVIEW/NYX FROM JFR

  1. Älskar nyx! Har dock problem med deras liquid lipsticks eftersom att jag tycker att de torkar ut mina läppar så :/ har inte upplevt det på samma sätt med andra märken så det är ju lite tråkigt :( De har ju så fina färger!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *