TÄVLING/CASEAPP

I samarbete med Caseapp

Own designed iPhone cases from Caseapp, HERE

Som ni kanske vet så har jag arbetat med Caseapp i flera år och jag kan verkligen rekommendera deras produkter. Jag byter mobil-skal nästan lika ofta som jag byter strumpor haha, så jag har en hel del hemma att välja mellan. Men det är bara kul! Dessa två ovanför är mina senaste tillskott i samlingen och jag är som vanligt så otroligt nöjd och glad!

Och eftersom jag förespråkar deras företag och produkter så otroligt gott så tänkte jag att vi kör en tävling där två av er kan vinna ett presentkort var värt 300 kr! För detta kan ni beställa antingen ett skal till er telefon eller ett skin till er telefon eller dator.

För att vara med och tävla måste ni:
– Kommentera inlägget att ni är med (glöm inte er mailadress!)

 Jag avslutar tävlingen om några dagar och mailar då två lyckliga vinnare! Lycka till mina vänner! Puss

41 thoughts on “TÄVLING/CASEAPP

 1. Jag är med i tävlingen! :) Jag byter aldrig skal på min iphone nu för tiden, inte gjort det sen jag skaffade ett fodral :P

  Tack så mycket! Hoppas du får en bra lördag! :)

 2. Vad roligt att du har en tävling med Caseapp!
  Såklart jag vill vara med! Min mejladress är nataliemidestaad@hotmail.com
  Det skulle vara jättekul att vinna då mitt skal precis har gått sönder och jag vill gärna designa ett nytt och eget för minnenas skull på mig och min älskvärda häst Corall <3 Tänkt att kunna kolla på skalet medan man saknar! Kramis

 3. Är definitivt med! Mitt gamla skal är sönder, behöver ju nytt nu.<
  Svar: Tack snälla du! Jag tycker det är viktigt att lyfta sådana frågor, för tillsammans kan vi göra skillnad!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *