DOFTLJUS

I samarbete med Doftriket

Cherry blossom from Yankee Candle, HERE / Marionberry from Woodwick, HERE

Nu när hösten börjar närma sig så sätter jag igång med att köpa hem lite olika doftljus att ha i lägenheten. Om det är en sak som jag älskar med hösten, så är det mörkret kombinerat med levande ljus. Det kan inte bli mysigare än så! Det är även en så himla fin inredningsdetalj!

Jag har till en början införskaffat mig dessa två ljusen ovanför, nämligen Cherry blossom från Yankee Candle och Marionberry från Woodwick. Båda två doftar sött och jättegott, och det bästa med Woodwick-ljusen är att dom sprakar som en öppen eld! Båda två brinner dessutom väldigt länge, vilket är skönt när man tänder dom nästan dagligen under höstens mörker haha. Så himla mysigt! Dessa två kommer från Doftriket, som säljer bl.a. Yankee Candle-doftljus och Woodwick-doftljus. Rekommenderar er att kika in deras hemsida om ni ska köpa ljus!

I’ve decorated my coffee table with the Cherry blossom candle

Tycker ni också om att tända ljus under hösten och vintern? Har ni kanske något ljus som ni kan rekommendera?

Jag hade tre ljus från Yankee Candle under förra hösten som jag brände upp och som jag verkligen älskade, men jag valde ändå att köra på ett nytt i år som jag inte haft förut. Då brände jag iallafall Macaron Treats, Summer Scoop och Vanilla. Behöver jag ens nämna att jag föredrar doftljusen som är lite sötare haha? Macaron Treats doftade verkligen som nybakade kakor…. mhmm.

2 thoughts on “DOFTLJUS

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *