RECIPE/HOMEMADE GRANOLA

När jag och Cassandra var i Paris i våras så besökte vi ett café som hade en helt otroligt god granola, så för några veckor sedan gav jag mig på att göra en egen. Väldigt enkelt att göra faktiskt, och samtidigt otroligt gott! Hoppas ni gillar det! Puss

_________________________________________________

HEMMAGJORD GRANOLA

8 portioner

INGREDIENSER

1 dl hasselnötter
1 dl sötmandel
1 dl paranötter
4 dl havregryn
1 dl riven kokos
1 dl koncentrerad äppeljuice
0,5 dl honung
1 msk malen kanel

SÅHÄR GÖR DU

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda samman havregryn, kokos och nötter i en bunke. Jag valde att låta mina nötter vara hela, men om man vill så kan man hacka dom grovt!
3. Rör ihop äppeljuice, honung och kanel i en skål och ringla det därefter över havregrynsblandningen och blanda väl.
4. Fördela detta på ett bakplåtspapper på en plåt och tillaga i ugnen i ca. 15-20 minuter. Ta ut plåten och rör om efter halva tiden.
5. Färdigt! Förvara det i en burk med tätslutande lock så håller det längre!

38 thoughts on “RECIPE/HOMEMADE GRANOLA

  1. Gud så gott det ser ut! :D <3 Jag älskar granola men har aldrig gjort det själv. Nu har jag för ett par månader sen satt "köpstopp" på granola för jag kan äta det som godis och då försvinner innehållet rätt snabbt så blir väldigt dyrt, haha ;P

    Hoppas du får en fin lördag!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *