TÄVLING/GREATDAYS

I samarbete med Greatdays

Photos from my brunch at restaurant Översten in Malmö

Jag har inlett ett väldigt roligt samarbete tillsammans med Greatdays, där jag kommer att få prova på två av deras upplevelser! Det är verkligen hur roligt som helst! Först ut är deras ”Brunch för två med bubbel” (läs mer om den här), där jag valde att bjuda med min brors sambo. Vi hamnade på restaurang Översten som hade utsikt över hela Malmö, åt god mat från deras buffé och skålade med bubbel. Det var jättemysigt!

Greatdays finns det massor av olika upplevelser att välja mellan, t.ex. att flyga luftballong, gå på spa, whiskey- eller öl-provning, övernattning på hotell och köra en fin sportbil. Mina personliga favoriter är självklart dom som innefattar mat och övernattningar på hotell haha.

Jag har dessutom fått chansen att tillsammans med Greatdays tävla ut en ”Brunch med bubbel för två”-upplevelse till er! Jag tycker att det är en otroligt mysig upplevelse som man kan dela antingen tillsammans med en familjemedlem, en vän eller en partner. Lite lyx i vardagen!

För att vara med och tävla måste ni:
– Kommentera inlägget att ni är med (glöm inte er mailadress!)
– Berätta gärna vem ni tänker bjuda med på brunchen

Jag drar och mailar en lycklig vinnare om en vecka eller två! Lycka till mina vänner! Puss

45 thoughts on “TÄVLING/GREATDAYS

 1. Åh vad kul! Jag är självklart med:D
  Jag skulle absolut bjuda min bästa vän, hon är min inspiration i livet och hon skulle ge bort sina sista pengar till en annan person fastän hon behöver dom mer (det händer faktiskt). Älskar henne så mycket<3

 2. Jag har hört så mycket bra om Greatdays! :) Så jag vill jättegärna vara med och tävla. Jag skulle bjuda min syster på middag när hon kommer tillbaka från sin praktik som hon har i Thailand! Efter fyra månader utan varandra, så skulle en god middag tillsammans uppskattas som bara den! :) Kram!

 3. Gud så mysigt!
  Självklart är jag med och tävlar! Jag skulle bjudit med min fantastiska pojkvän som skämmer bort mig nått otroligt och jag känner att det är dags för mig att skämma bort honom :D

 4. men åh så mysigt!! Är härna med och jag skulle bjuda med min Bästavän, just för vi ses väldigt sällan då vi bor i olika städer och båda jobbar heltid så det händer sällan att vi kan träffas tyvärr :)

 5. Jag har redan 2 upplevelser därifrån som jag har köpt och ska boka, så kändes lite orättvist om jag skulle vara med och tävla då :) Men självklart är jag med ändå! Jag skulle gärna ta med min syster som fyllde 22 förra veckan. Hon är en ensamstående mamma och har aldrig råd att unna sig själv något! Kram

 6. Men åhhh! Vilken dröm det det hade varit!! Vill så gärna ta med min älskade pojkvän efter att nu inte ha träffats (men än 2 dagar den här helgen) på över 4 veckor. Hade varit bästa överraskningen att ge honom =) Kram <3

 7. Så roligt samarbete och vad mysigt ni ser ut att ha haft!☺ Jag är självklart med och tävlar och skulle ta med min sambo för han har slitit riktigt hårt på jobbet senaste tiden och förtjänar att bli lite bortskämd!☺

 8. Men åh! Det där ser så himla mysigt (och gott) ut :) Och vad roligt med en tävling, såklart man vill vara med.
  Jag skulle bjuda ut min pojkvän på brunch, perfekt då båda älskar mat och vi båda jobbar/pluggar så mycket så lite egentid bara vi två hade varit perfekt.

 9. ååh vad roligt! hade velat göra det med min sambo. Vi har ännu inte varit iväg själva någonting sedan vår sån föddes för 15 månader sedan..detta skulle vara en bra pusch för oss! :)

 10. Men å vad kul! Det såg ju bara helt galet gott ut! Jag är gärna med. Jag skulle bjuda min bästa vän på brunchen eftersom att hon snart fyller år och vill ge henne den bästa dagen och en fin överraskning eftersom att hon betyder så sjukt mycket och alltid ställer upp. Finaste människan någonsin och hon ska få det finaste också <3 mandasdiary@gmail.com

 11. Mums vad gott med brunch, älskar det! :) Gissar dock att det där Greatdays inte finns här i norrbotten, aldrig hört talas om det iaf, så får skippa att va med i tävlingen :(

  Tack vad kul att du tycker det! Jag har saknat gymmet sååå mycket när jag var förkyld nu 2 veckor, så kändes skönt att komma tillbaka. Dock är jag hemma idag då jag har lite halsont, vill inte att det ska komma tillbaka från förkylningen så bättre att vila då :)

  Hoppas du får en fin tisdag! :)

  1. Och jag är ju självklart med och tävlar (blogg@lindaviktoria.se) och vill bjuda min älskade bästa mamma på en fantastisk brunch då hon betyder hela världen <3

 12. åh vilket roligt samarbete! :D jag skulle ta med min syster på brunchen, hon kan behöva ett litet avbrott och lite egentid sen hon blev mamma. kram

 13. Men gud!! Vilken grym tävling, klart jag vill vara med! Mail: isaaa_@msn.com. Jag hade tagit med min bästa peppkompis för att sitta och spåna höstplaner, planera framtidsdrömmar och bara göra varandra glada! Känns som en bra aktivitet för det :)

 14. Oj vad roligt och ser så gott ut! Hur inledde ni det samarbetet?
  Jag är med och hade valt att ta med min sambo. Det har varit så himla mycket och stressigt senaste tiden så vi skulle behöva lite kvalitetstid :)

 15. det gäller väl säkert inte d är ja bor annars hade ja gärna varit med
  egetid utan barn är ju sånt som är sällsynt o även för att glömma all värk en stund så ja hade bjudit med älskling som står ut med mej i allt det jobbiga nu

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *