RECIPE/CHICKEN AND AUBERGINE TACOS

Om det är något som jag älskar både att laga och att äta så är det tacos. Det finns mänger av olika sätt att laga det på dessutom, vilket gör det så himla mycket roligare! Johanna var hos mig nu i lördags och då provade vi på att göra kyckling- och aubergine-tacos med mango, sallad och guacemole tillsammans. Det blev otroligt gott! Prova! Puss
_________________________________________________

TACOS MED KYCKLING OCH AUBERGINE

2 portiner

INGREDIENSER

500 g kyckling
1 hel aubergine
1 paket Santa Maria Chicken taco spice mix
Salt & peppar
4-6 tortillas-bröd
2 avocados
1 paket Santa Maria Guacemole dip mix
1 mango
Sallad

SÅHÄR GÖR DU

1. Skär auberginen och kycklingen i små bitar och stek på medelhög värme i en stekpanna. Tillsätt Chicken taco-kryddorna och 1 dl vatten, och låt det stå och koka ihop sig i några minuter.
2. Förbered guacemolen, mangon och salladen. Värm bröden i micron så att dom blir lite varma.
3. Fyll brödet med guacemole, kyckling- och aubergine-röran, mango och sallad och ät!

33 thoughts on “RECIPE/CHICKEN AND AUBERGINE TACOS

  1. Tacos är verkligen en rätt som jag aldrig kan tröttna på! :D Som du säger så finns det massa olika sätt att göra det på, bara fantasin som sätter gränser. Jag älskar att äta det med kyckling i, men även såklart taco-färs. Har även provat med kebabkött i, pulled beef osv. Sen tycker jag det är väldigt gott att göra tacos i ugnen :)

    Ja Piggelin är aldrig fel att äta, väldigt gott och skönt för halsen när man har ont. Har slunkit ner en hel del piggelin dessa dagar, haha.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *