CONSIDERATION

I samarbete med Interflora

Bouquet ”Omtanke” from Interflora

Om det är någonting som jag älskar att ha hemma i lägenheten så är det färska växter och blommor. Det gör så mycket för inredningen och helheten i hemmet, och man blir dessutom så glad av det. Håller ni inte med mig? Vad har ni själva för relation till blommor och växter?

Jag har inlett ett väldigt roligt samarbete med Interflora, vilket jag verkligen ser framemot! Jag kommer att få hem en ny bukett varannan vecka och i fredags levererades denna hem till mig. Är den inte vacker? Det är deras bukett ”Omtanke” och innehåller beiga rosor och rosa nejlikor. Den står så fint i mitt sovrum så att det doftar gott, och det blir det första och sista jag ser innan jag somnar och vaknar. Puss

33 thoughts on “CONSIDERATION

  1. Skulle gärna ha fler växter men jag är så otroligt dålig på att sköta dem. Alla kaktusar jag någonsin ägt har vissnat. Så jag håller mig till en fejksolros hehe

  2. Jag håller helt med dig, att ha färska och levande blommor hemma gör verkligen det mysigare och hemtrevligare! :) Jag har en del i krukor i fönstrena och lite ute på balkongen. Så fint!

    Vad roligt att träffa den där kompisen efter att inte ha pratat på så många år! Då gissar jag att ni hade en hel del att prata om, haha :D Jag spenderade min lördag på Seskis (min hemort) där jag var på kalas hos min guddotter och gjorde även ett besök hos min mormor :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *