VECKANS FRÅGOR

Vad har du för nära framtidsplaner?
Det kanske låter konstigt men jag har inte så många planer haha. Jag har nästan precis köpt min första lägenhet och flyttat hemifrån så något större lägenhet- eller hus-köp planerar jag inte. Jag funderar däremot på att söka vidare till förskollärare på distans, samtidigt som jag jobbar! Jag är dock lite osäker på om jag ska vänta lite till (har bara varit på min nuvarande arbetsplats i ett år) eller om jag verkligen ska satsa på att bli förskollärare. Vi får se! Bortsett från plugg så har jag bara lite oplanerade resor i tankarna!

Vem tar dina outfit-bilder?
Haha denna frågan får jag väldigt ofta faktiskt. Det är oftast min bror som tar mina outfit-bilder! Han bor endast 300 meter ifrån mig och eftersom han arbetar som fotograf så hjälper han mer än gärna till! Ibland ställer även min pappa och vänner upp!

Vart är din väska ifrån?
Jag har faktiskt köpt den på Ebay! Grymt billig, jättesnygg och i hur bra kvalité som helst!

Vart är kjolen ifrån?
Den är köpt på Cubus för några veckor sedan HÄR har ni direkt-länk!

Vilken storstad rekommenderar du att åka till i höst på en weekend?
Hm… Det beror lite på vad man är ute efter och vad man har för budget. Jag älskar själv att åka till Barcelona, året runt. Där har man verkligen allt – vackra byggnader, fantastiskt god mat, uteställen, en strand nära centrum och shopping. Hit måste man åka! Jag kan också starkt rekommendera London, Paris och New York.

Categorized in: Q/A

10 thoughts on “VECKANS FRÅGOR

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *