INSPIRATION: PATIO/BALCONY

I samarbete med AZ Design

Det här med att inreda sin balkong, det är verkligen oerhört svårt. Jag känner mig nöjd med min samtidigt som jag inte är det haha. Det finns så mycket jag vill göra och fixa därute men verkligheten begränsar mig emellanåt. När jag köpte min lägenhet i höstas så var jag otroligt glad och nöjd över att jag hade hittat en som hade en balkong som var inglasad, och det är jag självklart än idag, men GUD vad mycket finare man hade kunnat inreda en ”vanlig” balkong haha. Det är hur svårt som helst med en inglasad!

Har ni en balkong i er lägenhet? Är den inglasad, eller öppen som en ”vanlig” balkong?

Photos borrowed from Pinterest

Tro det eller ej – jag går konstant i inredningstankar och kommer aldrig ifrån dom. Jag älskar att ändra om och pyssla här hemma tills jag blir nöjd, och när jag väl blivit nöjd så tröttnar jag någon månad senare. Jag vill så gärna plantera ute på min balkong! Jag har letar ivrigt efter ett plantering- eller blombord dom senaste två månaderna men inte hittat något som faller mig i smaken, och nu känner jag att jag ska vänta till nästa sommar då säsongen med plantering snart är över.

1 White chair from AZ Design / 2 Green and grey pillows from H&M Home
3 Light strand from Ellos / 4 Black low table from Ellos / 5 Parasol from AZ Design

Jag hade gärna velat ha dessa saker ute på min balkong, eller på min framtida uteplats eller altan (framför allt med parasollet – det går inte riktigt att ha på en balkong haha). Jag älskar dom vita stolarna från Pedrali och hade jag haft en uteplats i dagsläget så hade jag ställt några sådana där direkt. Jag hittade dom inne på AZ Design, som har allt från eventmöbler och bordsunderreden. Ljusslingor har jag suktat efter hur länge som helst, så det är verkligen på tiden att jag köper några och hänger ut därute! Det blir så himla mysigt på kvällen när man sitter där! Puss

8 thoughts on “INSPIRATION: PATIO/BALCONY

  1. Åh, kul med lite balkonginspo :) Flyttar nu till eget (med balkong, yeey!) så nu fick jag lite ideér på hur jag kan göra fint där :) Kul!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *