F**K YOU

I samarbete med Desenio

Pink finger poster, HERE / Carrie Bradshaw poster, HERE / Kate Moss poster, HERE

Jag gav mitt vardagsrum ett litet lyft i helgen (vilket jag gör ungefär en gång i månaden haha). Jag har bytt ut två av mina gamla posters till ett par nya, och även fått en Kähler-vas i pärlemo från mina släktingar i Danmark i en (försenad) inflyttningspresent! Desenio har massvis med snygga posters, vilket bidrar till att jag vill byta ut mina egna jämnt! Jag hittar alltid nya favoriter i deras fotokonst-kategori.

Jag har fått äran att dela med mig av en rabattkod till er! Om ni uppger MALINPALM i kassan hos Desenio så får ni 25% rabatt på hela ert köp (gäller ej handpicked och ramar). Hur bra är inte det?! Erbjudandet gäller 22-24 augusti, så skynda på! Happy shopping! Puss

37 thoughts on “F**K YOU

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *