TÄVLING/PERSONLIG ALMANACKA

I samarbete med Personlig Almanacka

My latest calendar from Personlig Almanacka

Nu mina vänner, nu känner jag att det är dags för en ny tävling! Denna gång har jag teamat ihop mig tillsammans med Personlig Almanacka för att tävla ut ett presentkort värt 399 kr till er! Hur bra?! Det var en hel del av er som gillade min almanacka som jag visade i veckan (HÄR) så nu har ni chans att designa er egen!

För att vara med och tävla måste du:
– Kommentera inlägget och skriva att du är med (glöm inte din mailadress!)
– Berätta vad du allra mest ser framemot i höst

Jag drar och mailar en vinnare om några dagar! Låter det bra?! Nu kör vi! Lycka till mina vänner! Puss

40 thoughts on “TÄVLING/PERSONLIG ALMANACKA

 1. Jag är med!!!
  Jag ser fram emot att bara ta livet och dagen som det/den kommer. Jag har inte så mycket planerat mer än 3 veckors jobb nu, sen får jag se vart livet tar mig. Kanske en resa mot ett härligare ställe eller på jobbet och göra något jag tycker om! Jag får se :D

 2. Jag är gärna med! Nu i höst ser jag framemot att få hem hunden vi kollat på & ta många & mysiga promenader med den & min pojkvän i skogen innan grävlingssäsongen kommer igång, haha!

 3. Jag vill jättegärna vara med (carroandersson110@hotmail.com). Jag ser mest framemot att fortsätta vara mammaledig och få mysa med min lilla Joline och följa hennes utveckling och få planera och fira hennes 1 års dag 💕

 4. Jag är med och i höst ser jag fram emot många levande ljus och mustiga höstgrytor och varma spabad ;)
  Svar: Japp jag färgade det! Kunde ju inte bli sämre än vad det var, haha!Bildbevis finns uppe!

 5. Åh vilken kul tävling! Jag vill också vara med 😊 Jag ser mest framemot babysim tillsammans med min lilla skatt i höst! Ska bli så spännande att se vad han tycker om det ❤️

 6. Åh, jag är med!! Min kalender går snart ut så det hade varit toppen om man hade haft sån tur att vinna en ny :)
  Till hösten ser jag framemot alla dessa fina färger utomhus – Rött, orange, gult! Precis mina typer av färger! Sen på kvällen avrundar jag gärna med en kopp te, tända ljus och sedan något bra på tv. Förmodligen sport, då hockeyn och basketen drar igång lagom när hösten börjar! Ja, det är nog det jag ser mest fram emot. Att all bra sport börjar på hösten, hehe :D

 7. Åå jag är med! Det jag ser fram emot är alla snygga kläder (såklart!!) och tända ljus i höstmörkret samtidigt som man läser alla fantastiska bloggar<33

 8. Men åhh! Självklart vill jag vara med! Min almenacka går ut nu i Augusti, så det hade verkligen varit drömmen!
  Jag ser verkligen fram emot att börja plugga på riktigt då jag ÄNTLIGEN har kommit på vad ja vill bli. Så med mål i sikte hade en almenacka varit perfekt för att kunna hålla koll och strukturera så jag inte missar någon tenta, haha! Kram <3

 9. Jag är med och tävlar.
  Jag ser mest fram emot att få möta hösten i vårt nya hus. Där ska jag sitta i mitt bibliotek och planera hösten och vinterns olika mål. Det ska bli härligt.

 10. Så kul, klart man är med!

  Det jag gillar mest med hösten är att sitta med en STOR kopp chai te på mitt rum och läsa medans det regnar. Det är nämligen så att jag bor i ett gammalt hus med plåttak och när det regnar smattrar det verkligen och skapar ett mysigt ljud av regn i mitt rum. Sen är det inte heller fel med lite tända ljus och en mysig tröja!

 11. Jag är gärna med! Det jag ser mest framemot med hösten är faktiskt två grejer som jag inte kan välja mellan… det första är att jag ska göra klart det sista i skolan så jag får ”ta studenten” en gång till, vilket nog kommer toppa det mesta. Det andra jag ser framemot är att spendera massor med höst kvällar med tända ljus, framför brasan, massor med filtar, gott att äta och mina favorit tjejer!

 12. åh vilken rolig tävling, jag är självklart med!
  Kläderna ser jag faktiskt fram emot väldigt mycket, alla mysiga jackor man kan börja använda igen! :)

 13. Åh vilken härlig tävling, JAG ÄR ABSOLUT MED! – Denna vinst skulle passa mig perfekt då jag just nu faktiskt letar efter en almanacka som jag kan använda till starten av mitt nya liv som börjar på måndag redan. Då är det dags att ta tag i träningen, kost och allt vad det innebär – vilket en almanacka behövs till för att hålla koll på allt som ska ätas, tränas osv. Det jag ser fram emot mest i höst är att komma i mina kläder igen – som efter ett antal månader med dåligt mående tyvärr blivit för små.. och såklart alla mörka kvällar framför tv’n, ihopkurrad i en filt tillsammans med min finaste.

 14. jAG ÄR GÄRNA MED. jAG SER FRAM EMOT ATT ÄNTLIGEN KOMMA KUNNA JOBBA IGEN EFTER LÅNG SJUKSKRIVNING . aTT KUNNA MYSA I SOFFAN MED ALLA DESSA TÄNDA LJUS SOM JAG ÄLSKAR
  bRA MED ALMENACKA ATT HÅLLA REDA PÅ MITT MINNE

 15. Jag är gärna med och tävlar! Det jag ser fram emot mest i höst är att påbörja min drömutbildning som jag äntligen blivit antagen till :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *