WEEK 32

Hur skulle du kort sammanfatta veckan?
Den har varit helt okej! Jag upplever att den har gått väldigt långsamt, vilket jag avskyr. Det har varit många nya barn och kollegor på jobbet, och mycket nytt då vi flyttar hela verksamheten till en ny förskola imorgon. Det är såklart väldigt spännande, men det kräver också massor med energi. Något annat positivt är att Malmöfestivalen har dragit igång, vilket innebär massvis med god mat!

Har veckan varit bra eller dålig?
Den har varit helt okej – 3/5 toasters!

Veckans tråkigaste?
Att dagarna har känt så himla långa och tråkiga…. tyvärr haha.

Veckans favoritplats?
På Malmöfestivalen skulle jag säga, eller i bilen tillsammans med hög musik.

Veckans bästa köp?
Räknas mat? Isåfall säger jag kantarell-wrapen som jag åt på Malmöfestivalen med Stella i fredags! Mums!

Vad ser du fram emot till nästa vecka?
Jag har faktiskt en hel del roliga saker framför mig! Ellen kommer ner från Jönköping så jag ska hänga en hel del med henne, vilket ska bli så mysigt. Har saknat henne SÅ! Mina släktingar kommer också hit så på fredag ska vi ha kräftskiva, och på lördag blir det utgång med några tjejer!

33 thoughts on “WEEK 32

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *