FRIYAY

http://malinitis.tumblr.com/

Äntligen är det fredag igen! Det ska bli så skönt med lite ledighet och helg! Vi håller på att flytta hela verksamheten på jobbet, så det har varit en turbulent och lång vecka med nya barn och kollegor. Har ni några roliga planer för helgen? Idag slutar jag tidigt och i eftermiddag ska jag umgås med min svägerska, och imorgon ska jag fira Karin som har fyllt år med ett gäng vänner. Det blir säkert bra! Puss

11 thoughts on “FRIYAY

  1. Så otroligt fina inspo-bilder! <3
    Låter som en toppen helg du har framför dig. Själv ska jag och sambon, samt vår hund åka mot Västerås framåt helgen och övernatta hos svärmor tills imorgon då vi ska åka hemåt igen. Blir en liten tripp till storstan så där, kommer bli riktigt mysigt faktiskt! Trevlig helg fina du, kramar!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *