RECIPE/HOMEMADE GARLIC BREAD

Häromdagen blev jag otroligt sugen på att göra vitlöksbröd – sagt och gjort så knåpade jag ihop mina egna! Detta är en av mina absoluta favorit-rätter att äta till förrätt (det funkar såklart minst lika bra till varmrätt haha). Så himla gott! Hoppas ni gillar receptet! Puss
_________________________________________________

HEMMAGJORDA VITLÖKSBRÖD

2 portiner

INGREDIENSER

4-5 skivor surdegsbröd
50 g rumstempererat smör
2 vitlöksklyftor
0,5 dl finhackad persilja
Flingsalt

SÅHÄR GÖR DU

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda ihop smöret med finhackade vitlöksklyftor, salt och persilja.
3. Bre smöret på surdegsskivorna och värm i ugnen i ca. 5-10 minuter tills bröden har fått färg.

36 thoughts on “RECIPE/HOMEMADE GARLIC BREAD

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *