EYEBROW PRODUCTS

I samarbete med Hudvårdsbutik

Brow definer in ”taupe” from Anastasia, HERE / Brow powder duo in ”taupe” from Anastasia, HERE / Dip brow pomade in ”taupe” from Anastasia,
HERE / Clear brow gel from Anastasia, HERE / Duo brush nr. 12 from Anastasia, HERE

Idag ska vi prata ögonbryn! Jag får lite frågor då och då om vilka produkter jag använder, så det tänkte jag helt enkelt visa er idag! Som ni kanske ser så älskar jag Anastasia’s produkter haha. Köper dom om och om igen, och dom är verkligen bäst! Vilka bryn-produkter använder ni?

Anastasia Clear brow gel, HERE

En av mina absoluta holy grail-produkter, är denna! Brukar ni använda er av något brow gel i era bryn? Jag har provat en hel del olika märken när det kommer till brow gel och det finns ingen som mäter sig med denna. Jag köper alltid denna framför alla andra. It’s the best!

Jag avslutar alltid att fixa mina bryn med Anastasia’s Clear brow gel och åh, vad den är bra! Den gör så att brynen sitter på plats hela dagen – inte bara stråna utan även själva pennan som jag har målat med innan.

Brow definer in ”taupe”, HERE

Min andra halleluljah-produkt som jag i princip inte kan leva utan. Det finns väldigt många bra ögonbrynspennor därute och jag har många som jag tycker väldigt mycket om, men jag lyckas alltid trilla tillbaka till Anastasia’s Brow definer. Den är verkligen grym!

Jag föredrar denna framför deras Brow wiz då denna är tjockare och därför enklare och snabbare att arbeta med. Jag tycker inte om när mina bryn ser för hårda ut, och eftersom jag upplever att deras Brow wiz ger ett hårdare resultat med sin tunna penna så passar denna mig bäst!

30 thoughts on “EYEBROW PRODUCTS

  1. Jag har samma brow gel från Anastasia men den funkar inte alls lika bra som den från h&m. Men annars använder jag brynpenna och brynskugga från Anastasia! :-D Kramis

  2. Bra tips för buskiga ögonbryn som mig när jag inte vet hur jag ska göra för att få de på plats,blir allt mer sugen på att testa deras märke :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *