REVIEW/ESTEE LAUDER/DOUBLE WEAR NUDE CUSHION STICK

I samarbete med Estée Lauder

Double wear nude Cushion stick in ”2C3 Fresco” from Estée Lauder, HERE

Om det är någonting som jag älskar att göra så är det att prova nytt smink och att förhoppningsvis hitta nya favoriter! Håller ni inte med mig? Denna gången tänkte jag recensera en foundation, som tyvärr inte var något för mig, men det betyder såklart inte att det inte kan vara något för er! Hoppas ni mår bra! Puss

Såhär skriver företaget om produkten:
”Applicera och arbeta ut till din perfekta nyans. Jämnar ut och ger huden en naturlig lyster. En behaglig och lätt formula som omgående tillför fukt. Sitter i 8 timmar. Det innovativa stiftet kombinerar makeup och applikator i ett. När stiftet blir mindre och det lilla fönstret försvinner så är det dags att fylla på. Den tillför omgående fukt och ger huden en strålande lyster. Håller hela dagen.”

I’m not a fan of the applicator

+
Härlig konsistens
Enkel att blanda ut


Knappt någon täckning
Svår att applicera med munstycket
Är inte så hållbar

Denna produkt säljs bl.a. på Kicks och kostar 395 kr

31 thoughts on “REVIEW/ESTEE LAUDER/DOUBLE WEAR NUDE CUSHION STICK

  1. Använder inte sådant där, så tyvärr inget för mig heller. Men håller helt med om att jag älskar att testa nya märken då det kommer till typ mascaror. Så trist att alltid använda samma tycker jag :D

    Sv; ja, det var hur roligt som helst. Stort TACK!! Jag var hur lycklig som helst :D

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *