VECKANS FRÅGOR

Den där frösotton såg jättegod ut! Hur gör man sån?
Ni var många som kommenterade frösotton – så himla kul! Jag tror att ni hade älskat den. Det är tyvärr ingenting jag har gjort själv från grunden, utan den är från Risenta. Man köper deras frösotto, blandar med vatten och tillsätter parmesan-ost – sen är det färdigt! Hur gott som helst! HÄR har ni en länk till produkten.

Ska du åka tillbaka till Grekland? När åker du?
Det ska jag! Jag har en två veckors-semester inbokad till Kreta i september tillsammans med min mormor och mina föräldrar. Älskar verkligen att resa med min fina mormor, och att samtidigt få komma ”hem” till Kreta och träffa alla våra vänner igen!

Hur får du pressutskick från PR-företag? Har du kontaktat dom eller har dom kontaktat dig?
Det fungerar som så att jag står uppskriven på deras mail-listor och får ut nyhetsbrev på mailen när det ska släppas någonting nytt, och är jag intresserad så skriver jag att jag vill prova produkten. Har dom den inne så skickar dom den till mig! Ibland kontaktar jag företagen och ibland kontaktar företagen mig. Det är väldigt olika! Mitt tips är att maila runt till olika företag som du är intresserad av och som du tycker passar din blogg, och fråga om du kan få stå med på deras mail-lista!

Marble table from Vikens hantverkeri / Couch from Mio / Pillows from H&M Home & Hemtex / Posters from Nordic Print Store

Vart har du köpt det soffbordet?
Det är ett marmor-bord från Vikens hantverkeri! Jag har ett likadant fast mindre och högre ute i hallen, men det har ni inte sett än…

Har länge funderat på att köpa dessa skor då jag tycker att dom är galet snygga, men undrar hur dom är i kvalitén? Är dom värda pengarna?
Jag tycker faktiskt inte att dom är värda pengarna. Jag har själv knappt använt mina sedan jag köpte dom så jag hade kunnat lägga dom pengarna på något annat istället. Jag drar mig från att använda dom, dels för att dom är ganska ömtåliga och dels för att jag avskyr att snörena syns bredvid bollarna och jag får aldrig till det bra så att dom ”göms” haha. Och nej, där finns inget fel på kvalitén!

Vilka bloggar brukar du läsa?
Jag läser ganska många bloggar faktiskt. Jag har några stycken som är mina favoriter och som jag brukar kolla in regelbundet, och det är Molly RustasIsabella Löwengrip, Paula Uribe, Yayas och Kissie. Deras bloggar är så underhållande och inspirerande!

Kan du rekommendera någon bra brun-utan-sol-produkt? Vilken isåfall?
Åh ja! Rekommenderar Cocoa Brown alla dagar i veckan. Den är prisvärd, bäst och grym! HÄR är en länk!

Har du några planer för resten av sommaren?
Nej, det är knappt. Jag har en resa till Grekland inbokad i början på september, och det är egentligen allt som är spikat och klart. Jag kommer att jobba, och utöver det så tänkte jag njuta av sommaren tillsammans med vänner och familj (om den kan dyka upp haha).

Categorized in: Q/A

41 thoughts on “VECKANS FRÅGOR

  1. sv: Inlägget är inte ett samarbete utan ett genuint tips från mig till er. Jag märker alltid ut mina samarbeten och betalda inlägg högst upp, precis enligt lagen, vilket du ju också kan se exempel på i mina inlägg om Hooks Herrgård vilka är de senaste på min blogg att vara sponsrade. Men detta är alltså bara ett tips och jag och refunder har här ingen överenskommelse. I min blogg vill jag kunna tipsa mina läsare om sådant jag tycker är bra om det så är sätt för er att tjäna extra pengar, ny musik som jag gillar (kommer ett inlägg i eftermiddag!), god mat som jag ätit eller en bra film jag sett på bio. Så länge jag skriver tips så är det helt enkelt ett tips och står det samarbete så är det ett samarbete! :-)​

  2. Vad roligt att läsa och snyggt med lika bord i hallen då, samt vore skoj att se vilka bloggar du följer dagligen som inte är kändisbloggar

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *