5 THINGS

Här satt jag och Cassandra i lördagskväll och njöt av solnedgången. Helt underbart <3

Min fina lilla Emely. Tänka sig att vi har hållt ihop i 22 år! Här var vi inne i Lund och strosade runt!

Brukar vanligtvis inte tipsa om filmer men denna måste ni se! Såg den i måndags och grät så mycket. Miracles from heaven heter den, och handlar helt enkelt om Annabel som är 10 år gammal och får en obotlig sjukdom. Så mycket glädje, sorg och kärlek på samma gång. Se den!

Såhär vackra och fina blommor har dom i den botaniska trädgården i Lund! Som balsam för själen!

Mitt beroende av grönkål fortsätter haha. Slängde ihop en sallad på just grönkål, mandlar och äpple för någon vecka sedan när min mamma och pappa var över hos mig på middag. Fick receptet av min svägerska och åh, det är verkligen SÅ GOTT!

46 thoughts on “5 THINGS

  1. Grönkål är superbra och nyttigt ju :) Och så jäkla gott med! Och vilken fin bild på blommorna :) Den där filmen lät som en såndär film jag typ inte kan se these days. Blivit så jäääkla känslig på senare dagar alltså. Kan tänka mej jag bölat ihjäl mej om jag kollat på den. Får väl bunkra upp med näsdukar isf x)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *