GINGHAM

Gingham skirt from Cubus, HERE

Jag gissar på att det inte finns någon som har missat gingham-trenden. Den syns ju verkligen överallt nuförtiden – på bikinisar, på kepsar, på byxor, på klänningar och på kjolar. Vad tycker ni om mönstret? Jag är helt hooked på det, och tycker att det är hur ballt och somrigt som helst!

Jag hittade kjolen ovanför inne på Cubus när jag var i Lund i lördags och kunde inte låta bli att köpa den. Hur snygg och bekväm som helst, och jag tror att den kommer bli riktigt läcker att matcha med en vit slapp t-shirt!

HERE / HERE / HERE

HERE / HERE / HERE

Här ovanför ser ni några plagg som jag tycker väldigt mycket om! Jag älskar både byxorna och den röda klänningen, och är så sugen på att klicka hem båda två. Det är lite 70 tals-vibes över det hela, vilket jag verkligen diggar! Hoppas ni mår bra! Puss

47 thoughts on “GINGHAM

  1. Jisses vad Cubus har snappat upp sig på sistone. Dottern har handlat mycket från dem sista året och även jag har fått med mig mjuksiplagg därifrån. Men nu när jag såg dessa plagg du hittat slutade det med att jag gick in och klickade hem byxorna som du också gillade innan jag nu kommenterar. Då kan man nog säga att de föll mig i smaken. Tackar för tipset…

    Nu ska jag kika vidare i din blogg.
    Må så gott.
    /Kamilla

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *