REVIEW/SEPHORA/MASK PARTY

Mask party ”The big night out survival kit” from Sephora

I förra veckan fick jag hem ett press-utskick från bästa Vass PR, som innehöll denna från Sephora. Det är alltså en ”bok” som innehåller sju olika masker som är perfekta att använda inför en utekväll! Hur rolig som helst, och jag blev jätteglad för den! Tusen tack Vass PR!

Finns det någon mask som ni vill ha en recension på? Hojta till isåfall!

All seven masks that you get with the book

Som ni ser ovanför så är det en mask per uppslag, där det dessutom står lite mer information om produkten och om hur man gör. Man får som sagt sju olika masker – en för fötterna, en för läpparna, två för ansiktet, en för ögonen, en för näsan och en för händerna. Jag provade deras Charcoal nose strip direkt, då jag hört otroligt gott om den, och jag är verkligen förälskad haha!

Here you can see how much pores the strip pulled away

Denna masken är helt fantastisk! Min näsa är det enda partiet i mitt ansikte där jag får pormaskar och dom är tyvärr ganska synliga, och hur mycket jag än tvättar, exfolierar och rengör så finns dom kvar. Denna masken drog bort nästan alla! Jag kunde knappt se någon svart prick efteråt och blev dessutom otroligt len. Denna kommer jag definitivt att köpa om och om igen!

”Boken” släppt på Sephora i höst och jag vet tyvärr inte vad den kommer att kosta.

29 thoughts on “REVIEW/SEPHORA/MASK PARTY

  1. Men vilken roligt paket att få hem. Ansiktsmask är ju så uppfriskande. Hoppas att du får en bra dag. Kram på dig fina du! :)

  2. Hur får du pressutskick från PR-företag? Har du kontaktat dom eller har dom kontaktat dig?
    Du får så bra produkter så det skulle vara kul att veta! Kram.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *