MIXED

http://malinitis.tumblr.com

Det här med att starta veckorna med en bomb av inspiration har blivit lite av en grej nu, så jag fortsätter helt enkelt på det. Ni är dessutom många som uppskattar det! Hur mår ni? Har ni haft en bra helg? Det har jag, men jag önskar som alltid att den hade varit lite längre!

I lördags hängde jag i Lund med Emely och igår var jag på roadtrip med mamma och pappa. Vi besökte bl.a. en by som heter Brantevik – blev förälskad och planerar redan ett hus-köp där i framtiden haha. Ha en bra måndag! Puss

31 thoughts on “MIXED

  1. Måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg! Har verkligen fastnat för den! Tack för en otroligt bra blogg! Roligt med roadtrip!

  2. så underbara bilder längtans bilder som ja brukar säga . vart har man o visar dem ? ser nåt konto ditt försår ja tvitter typ ? gud så sålig på sånt där en älskar ju oxå visa fina bilder gör det ofta på fb :D

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *