WEEK 28

Hur skulle du kort sammanfatta veckan?
Den har varit bra!

Har veckan varit bra eller dålig?
Den har varit bra, men jag önskar att den inte gick så långsamt som den gjorde. Veckodagarna spenderade jag åt att jobba och helgen har jag spenderat i Halmstad med min kusin och mina kusinbarn. Kan det bli bättre?

Veckans tråkigaste?
Att allt varit stängt i halmstad idag haha…..

Veckans favoritplats?
På tåget till och från Halmstad med min kusin och mina kusinbarn. Faktiskt! Dom gör mig alltid så glad <3

Veckans bästa köp?
Två jättefina klänningar och ett spegel-bord!

Vad ser du fram emot till nästa vecka?
Åh! Det händer en hel del roligheter nästa vecka faktiskt! På tisdag ska jag på AW med Karin på stan. Vi ska äta tapas och dricka drinkar på Vin och gin bar här i Malmö. På torsdag slutar jag tidigt och då åker jag nog och hänger med Cassandra i Helsingborg.  Har saknat henne <3 I helgen väntar det födelsedagsfirande, och kanske en middag med min fina familj?

28 thoughts on “WEEK 28

  1. Visst är det tråkigt att allt är stängt här på söndagar.. och regnet gjorde det ju inte bättre!! Hoppas iallafall att du haft en jättebra helg!! Kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *