DETAILS/HALMSTAD

Some detail photos

Jag känner att jag har varit väldigt omotiverad och oinspirerad när det kommit till bloggen under denna veckan, så kameran har legat på hyllan och inga nya bilder har tagits. Därför bjuder jag på ett gäng detalj-bilder från mina senaste outfits! Det är ju där det händer, i detaljerna så att säga.

Idag är det äntligen fredag igen och för mig väntar det en helg i Halmstad tillsammans med min kusin och mina kusinbarn! Vi ska bara umgås, shoppa, gå på badland, äta sushi och njuta av västkusten. Det ska bli så himla mysigt! Vad har ni för planer för helgen? Puss

31 thoughts on “DETAILS/HALMSTAD

  1. åh så snyggt! Kan inte du åka med mig och shoppa! :)

    Åhhh förstår dig, när mina föräldrar hade hus, var det skit svårt och köra ur deras garage, var med livrädd för ta backspeglarna, jag lyckades undvika det…

  2. åhh älskade halmstad men nu är ja ju hemma igen efter min utflykt igår. kunde va där länge länge så vackert där
    ha sås skoj ova rädd om dej kramar

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *