5 THINGS

Längtar verkligen tillbaka till mitt älskade Grekland…. Snart är jag där igen <3

Köpte ett par jeans på Ginatricot för någon vecka sedan men är lite osäker på om jag ska behålla dom. Är dessvärre tjejen som trivs allra bäst i svarta jeans! Modellen heter iallafall Leah – är det någon av er som har dom?

Pink lingerie set from Hunkemöller

Titta vilket underbart set som jag fick hem från Hunkemöller för någon vecka sedan! Älskar både modellen och färgen. Den kommer förhoppningsvis att användas flitigt senare i sommar. Tusen tack Polhem PR!

En liten throwback till min otroligt goda tomatsoppa. Recept hittar ni HÄR!

Såhär härligt blå har himlen varit under nästan hela veckan. Älskar det!

31 thoughts on “5 THINGS

  1. Jag är precis likadan när det handlar om jeans! Har alltid bara svarta men köpt ETT par blåa haha.. Men använder dem inte så ofta ändå.. :)

  2. Men koooolla, nu så äntligen kom jag in på din rätta blogg :D Så roligt! =) Ser ju ut som ni haft toppenväder! Det har vi med, som jag njutit av när jag jobbat kväll =) kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *