RECIPE/LEMON TRIFLE WITH MERINGUE

I samarbete med Smakbox

Denna efterrätten måste ni bara prova. Den är otroligt fräsch och syrlig – perfekt för grillkvällarna i sommar! Jag hittade receptet via Smakbox’s instagram men ni hittar det även här nedanför. Hoppas ni tycker om det! Puss
_________________________________________________

CITRON-TRIFLE MED MARÄNG

4 portiner

INGREDIENSER

2 dl naturell kvarg
0,5 dl Robertson’s Lemon curd
2 nävar maränger
200 g av färska bär
0,5 dl rostade hasselnötter
Färsk mynta

SÅHÄR GÖR DU

1. Rör ihop kvarg och Lemon curd till en jämn och fin smet.
2. Varva citronkvargen med marängerna och bären. Vi använde oss av mini-maränger och färska hallon, men ni får bestämma själv vad ni vill använda för sorts maränger och bär!
3. Hacka nötterna grovt och strössla överst på triflen. Dekorera till slut med mynta. Servera!

25 thoughts on “RECIPE/LEMON TRIFLE WITH MERINGUE

  1. OMG! ge mig! Men du om du vill ha ett recept av mig så spana in bloggen efter lunch. Jag gjorde en rawfood chocolate fudge som blev bananas. Var tvungen att göra ett blogginlägg om det!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *