CEDVARD

I samarbete med Cedvard

Som ni troligtvis redan har förstått på mina inlägg och på uppbyggnad av min blogg, så har jag ett väldigt stort intresse av både skönhet och smink. Och det har jag märkt att många av er också har! Det är verkligen så roligt att hålla på med och man lyckas alltid hitta nya produkter som blir ens nya favoriter. Det sker faktiskt nästan varje vecka för min del haha.

Jag har nu letat reda på en ny webshop på nätet som jag bara måste ta och tipsa er om! Den heter Cedvard och har alla möjliga roliga produkter från rakning och skäggvård till dofter och hudvård. Har ni möjligtvis hört talas om deras webshop tidigare? Allt man behöver är samlat på ett och samma ställe, vilket jag tycker är grymt, och jag anser att det är en jättebra hemsida om man ska köpa presenter inom rakning till sin bror, pojkvän, killkompis eller pappa! Som pricken över i:et så bjuder dom på väldigt bra leveranstid.

Face wash, HERE / Facial moisturiser, HERE / After shave, HERE / Face scrub, HERE

Dom har ett specifikt varumärke i sin webshop, vars produkter jag tycker låter väldigt lovande och roliga att ge bort till min egen pappa, nämligen Floris. Min pappa har nämligen själv blivit väldigt intresserad av rakning och allt som kommer där till på sistone, och jag har uppfattat det som att han gärna provar på nya produkter som har med det att göra. Precis som sin dotter!

Har någon av er provat några av Floris produkter tidigare? Dom har mycket produkter för skäggvård och rakning, vilket jag vet att min pappa hade uppskattat och tyckt om att få, men dom har även en ansiktsskrubb och en ansiktslotion som jag tycker låter väldigt bra. Såna produkter älskar jag!

Hoppas att ni också hittar något i deras webshop som ni tycker om! Puss

19 thoughts on “CEDVARD

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *