IF…

Om jag inte hette Malin skulle jag heta: Malin haha. Jag har frågat mina föräldrar flera gånger om dom hade några andra namn-förslag men det hade dom inte. Dom kommer inte ens ihåg vad dom ville att jag skulle heta om jag var en kille….. Är nog adopterad trots allt ;)

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag: spela gitarr. Har faktiskt länge drömt om att lära mig att spela gitarr, både med tanke på att jag jobbar på en förskola men också för att det hade varit otroligt mysigt och kul privat!

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag: lyssnat på Coldplay eller Mumford and sons!

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag: designat antingen en tuff svart skinnjacka med silvriga detaljer eller en fantastiskt fin vit klänning i spets, paljetter och broderier.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag: gärna velat uppleva midsommarafton ute på min farfars gård. Vi firade alltid midsommar där innan han blev sjuk, och det är ett otroligt starkt och lyckligt minne som jag har från min uppväxt. Vi plockade blommor tillsammans, klädde midsommarstången, dansade, grillade korv mitt i natten, spelade kort, gick tipsrunda, gungade under den stora eken och åt jordgubbar med ovispad grädde.

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag: gjort mina höfter lite mindre och gjort både mina ögon och bröst lite större. Man ska däremot vara nöjd med sitt utseende och hur man ser ut, så hade jag haft chansen att ändra något så hade jag i slutändan nog inte gjort det. Jag är ju jag!

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: börjat jobba inom mode-branschen.

Om jag hade en superkraft skulle det vara: att teleportera sig eller att vara osynlig. Vore det inte häftigt att kunna teleportera sig till vilken plats man önskar i hela världen? Isåfall hade jag gärna befunnit mig på Maldiverna eller i Japan just nu. Om jag hade varit osynlig så hade jag gått loss i alla mina favorit-butiker!

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag: bo antingen i Köpenhamn, Barcelona eller New York. Dom två sistnämnda är långt hemifrån men drömmen är ju verkligen en takvåning i centrala Manhattan, med utsikt över Central Park. Barcelona och Köpenhamn är också två helt fantastiska städer!

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag: ätit friterad sushi med chili mayo. No doubt.

Om livet tog slut på söndag skulle jag: försökt träffa så många av mina nära och kära som möjligt och berätta för dom hur mycket dom betyder för mig <3 Jag skulle nog försöka ta vara på dom sista dagarna och gjort precis det som gör mig allra gladast!

Categorized in: Q/A

11 thoughts on “IF…

  1. Alltså håller med dig så sjukt mycket om maten. Blir aldrig trött på det, eller asiatiskt överlag. Dööör vad gott

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *