LUCKA 24

lucka24

God jul och gott nytt år mina vänner! Hoppas ni får en helt underbar dag!

Idag är det dags att öppna den sista luckan för årets julkalender, och
idag tänker jag faktiskt inte bjuda på någonting mindre än några snapshots från
månaden som gått. Måste samtidigt tacka er för ert engagemang och positiva kommentarer
kring min julkalender i år också! Det motiverar mig verkligen till att fortsätta, och det
är så himla roligt att ni uppskattar det jag gör! Ha det så bra idag! Puss

img_5192img_4961img_5118img_3371img_4786img_4389

35 thoughts on “LUCKA 24

  1. Vilka underbara bilder!! Och vilket superfint pepparkakshus, jag älskar Mumin så var väldigt sugen på att köpa material till att göra ett sånt där! Kram

  2. sv; Ja men verkligen! Man kanske inte får jobbet, men det är ju en bra grej att bli utvald till att få visa vad man kan i alla fall :) Men man hoppas ju såklart på att man får jobbet, haha!

  3. sv; Jag har firat hemma hos mig med familjen (mamma, pappa och mina två brorsor) på dagen, kollat på kalle, julfikat lite och så och sedan så bor vi typ grannar med min mormor och morfar så vi gick över dit på eftermiddagen och åt julbord. Sedan följde mormor och morfar med oss hem på kvällen och åt efterrätt och öppnade julklappar! Supermysigt tycker jag :) Rätt enkelt och inte så mycket folk, men jag gillar det faktiskt! Hur har du firat? :)

  4. sv; Haha nej, jag kom på att det kanske lät så när jag skrev att vi hade varit ”hemma hos mig”, borde nog ha skrivit hemma hos OSS istället! ;) Både jag och mina bröder bort fortfarande hemma hos mamma och pappa :) Åh, vad många! Låter riktigt mysigt :) Vi var alltid många fler på julafton när jag var yngre, har ganska många kusiner på min pappas sida så då brukade vi vara en hel del. Men vi kusiner har aldrig riktigt klickat med varandra så när vi blev äldre och märkte detta slutade vi med det. Man ska verkligen vara glad om man har en släkt där man har en bra gemenskap och klickar med varandra, det är ju faktiskt inte givet att det blir så! Har ni långt att åka till er mormor eller bor ni i närheten? :) Jag hade inte önskat mig något från familj och släkt utöver Therese Lindgrens och Kissies självbiografier, så utöver dom så fick jag pengar och choklad! Men sedan fick jag en del kläder och smink som jag hade önskat mig från min pojkvän, vi har tyvärr inte möjlighet att träffas på julafton så vi brukar ge presenterna någon dag innan men vi väntar ändå tills julafton med att öppna dom! Så jag är verkligen jättenöjd och tacksam, har fått det jag ville ha och mer därtill så kan ju inte vara annat :) Vad har du fått för julklappar i år då? Hoppas att du också blev supernöjd med det du fick! :)

  5. sv; Tack så mycket! :) Åh vad kul, längtar så tills jag kan flytta hemifrån, vart ska du flytta? Långt bort från din familj? Vad kul, då har ni nästan lite julafton idag också då eftersom det blir julbord idag :) Anka har jag faktiskt aldrig ätit, men är sugen på att testa för många har sagt att det är väldigt gott! Det låter ju som suveräna julklappar, perfekt att flytta såpass tätt inpå julafton också så att man kan passa på att önska sig grejer inför flytten, hehe :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *