LUCKA 22

Contain adlinks

lucka22

I dagens lucka gömmer det sig lite klädtips inför julafton och nyår. Förhoppningsvis
så har man redan sin outfit färdig inför julafton, men om inte så blir detta ett sista minuten-tips! Jag
har länge letat efter den perfekta klänningen att ha på julafton men det har verkligen tagit sin lilla
tid…. Min får ni se om några dagar! Här har ni som sagt några tips! Puss

glitterdiamonds

Sparkly diamonds
HERE / HERE / HERE / HERE

red

Romantic red
HERE / HERE / HERE / HERE

little-black-dress

The little black
HERE / HERE / HERE / HERE

gold

Golden
HERE / HERE / HERE / HERE

comfortable

The comfortable one
HERE / HERE / HERE / HERE

23 thoughts on “LUCKA 22

  1. Sv: Åh tack! Nej men så kul , alltid lika kul att shoppa möbler och dekorationer till lägenheten! Hoppas du får med dig något riktigt fint hem! :)

  2. Sv: Ja jag kan förstå det! Det är ett stort steg. Kommer i håg första gången jag flytta hem i från även andra gången jag flyttade hur pirrig men ändå glad man var! Härlig känsla!

  3. sv; Åh vad tråkigt att du uppfattar det så! Jag kommenterar verkligen inte bara för att jag hoppas på nya läsare, jag svarar helt enkelt på folks kommentarer eftersom jag tycker att det är så man gör, det är att visa hänsyn för mig helt enkelt. Om någon har givit mig en komplimang i min blogg så vill ju jag givetvis tacka den personen! :) Och jag har tyvärr inte möjligheten att svara på kommentarer i kommentarsfältet i min blogg, så då blir det ju att jag får gå in på deras blogg (ifall dom har en) och svara där istället. Och svarskommentarer kan ju blir rätt opersonliga, haha. Det vet jag ju! Men det beror ju också på vad det är jag svara på, har någon skrivit ”fin tröja” är det svårt att svara jättepersonligt på den kommentaren, men om någon t.ex. har ställt en personlig fråga så kommer ju även mitt svar bli mycket mer personligt :) Så vad man får för typ av svar beror ju självklart på vad man har skrivit för typ utav kommentar! Men tacka personer som skriver snälla saker kommer jag alltid göra i den mån det går att göra, för det tycker jag är hyfs :)
    Och angående Smakbox så låter ju det jättekul! Jag är dock sämst på matlagning, så är det saker som ska tillagas som man oftast får så är det nog ingenting för mig, haha :) Men jag tror däremot att min pappa skulle älska det!

  4. En massa snygga klänningar. Får se vad jag har på mig på nyår. Beror mestadels på vad jag och killen min hittar på :)

    Sv; ja, det var oerhört mysigt med en sovmorgon igår :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *