LUCKA 21 – PRESENTIPS

lucka21presenttips-till-syster-2016

Headphones from Urbanista / Sunglasses from Rayban
Watch from Marc by Marc Jacobs / Perfume from Giorgio Armani
Coaster from City Trivet / Instax Mini 8

Sista presenttipset för denna julkalendern och idag fokuserar vi på
systern, flickvännen eller bästa kompisen. Här har jag plockat ihop lite grejer som
jag själv skulle vilja ha eller som jag hade uppskattat att få i julklapp! Parfymen
är min favorit och underläggen vill jag ha i min framtida lägenhet!

34 thoughts on “LUCKA 21 – PRESENTIPS

  1. Hej! Jag vill bara tipsa dig om att lucka 21 i min julkalender nu är öppen :) I dagens lucka har två personer chansen att vinna varsitt superfint och viktigt armband från företaget Mig Äger Ingen UF, som står upp för kvinnor och arbetar emot sexuella trakasserier och ofredanden av kvinnor! Är detta något du skulle vilja vinna? Klicka då på länken nedan för att vara med och tävla :)
    http://martinaolsson.myshowroom.se/64361/julkalender-lucka-21-5/
    (en ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december)

  2. sv; vad kul att du tyckte det! Åh, vad är det för något? Har inte hört talas om det tidigare! Finns ju så många boxar nu för tiden så svårt att ha koll på alla, haha :) Men av namnet att döma gissar jag på att det har något med ätbara grejer att göra i alla fall? :)

  3. sv; Jo nu när jag tänker efter så har jag nog sett själva ordet ”Smakbox” i rubriken på något inlägg hos dig, och även kikat lite snabbt på några bilder. Men kan inte dra mig till minnes att jag har tittat jättenoga på bilderna eller läst texten särskilt noga heller för den delen. För det mesta brukar jag ju bara svara på dina kommentarer du har skrivit hos mig i min blogg :) Och när jag går in på någons blogg för att svara på en kommentar brukar jag inte läsa inläggen särskilt ofta faktiskt, för skulle jag läsa varje inlägg jag kommenterar på hos varje person som har kommenterat något i min blogg som jag känner att jag vill svara på så skulle jag inte ha tid att göra annat om dagarna, haha :) Men känner du att du inte orkar förklara så kan jag ju alltid googla, så ingen fara!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *