LUCKA 24

24IMG_8444IMG_8449

Pictures from last night

Idag har jag egentligen inte planerat något roligt material för sista luckan, utan jag tänker bara kika in och önska er en riktigt god jul! Idag är det äntligen julafton och det firar vi, som tradition, hemma hos mormor och morfar med släkten på mammas sida. Se nu till och ha en helt underbar dag, och glöm inte att krama om alla som du tycker om! Puss

Och förresten – tusen TACK för all positiv feedback och ert engagemang i min julkalender! Det är så himla kul att höra efter allt jobb!

25 thoughts on “LUCKA 24

 1. Du är ju så generös och engagerad! Tack för det. Du förtjänar all eloge, guldet. Det kräver mycket av en ibland och då behöver man verkligen en push i form av uppskattning.

  SVAR: Tusen tack, snygging! Jaha, det låter ju hur kul som helst. Din snögubbe blev riktigt fin :) Det blir en slags badbomb sen, eller hur var det? Jag hoppas att du har haft en riktigt fin julafton. Kram

 2. Så fina bilder! Tycker dukningar är så roligt att greja med då man får vara hur kreativ man vill och låta fantasin flöda :) Jag hoppas du haft en God Jul vännen och att du får en fortsatt fin fortsättning♥

  sv: Tack snälla :) Jag blev jättenöjd med julklapparna så jag är nöjd och glad. Hoppas du också blev nöjd över det du fick! Vad hade du önskat dig? :)

  Min dag var jättefin igår verkligen. Hade ju målat upp en bild om ångest och katastrof men så fel jag hade. Det är så kul när man tror att det ska bli dåligt och så blir det tvärtom! Bättre de än om man skulle tro att det skulle bli fantastiskt men sluta helt katastrofalt.. Hade en mysig julafton hemma med familjen och lite släkt och bara myste på. Som det ska vara :)

  Hoppas din julafton också varit fin. Men du är trött på julen nu och har ingen stämning kvar? Jag kan också känna så lite grann. Kan bli lite för mycket av det goda så att säga i många kategorier haha! Men den är mysig ändå den högtiden♥ Var det något särskilt som gjorde att du kände att du inte alls har lust med julen längre? :( Hoppas det känns bättre nu?

  Varma julkramar till dig vännen♥

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *